over ons

Je oude elektrische auto helemaal klaar voor de toekomst!

Elektrische auto‘s hebben de toekomst. Maar sommige gaan al een aardig tijdje mee en bereiken onderhand het einde van hun praktische levensduur. Dat is jammer en onnodig. MUXSAN kan jouw elektrische auto weer helemaal up-to-date maken door de actieradius drastisch te vergroten, nieuwe laadmethodes toe te voegen en door jouw auto prettiger in het gebruik te maken.

Groter bereik en extra opties

De eerste behoefte als je een wat oudere elektrische auto (electric vehicle, EV) hebt, is natuurlijk een groter bereik. Daarvoor is een grotere batterij nodig. Met de mogelijkheid grotere afstanden af te leggen, ontstaat vanzelf de behoefte aan sneller laden (B.v. 22kW 3-fase laden of CSS 175kW+). En nu je je Muxsan EV voor alle ritjes kunt gebruiken, wil je misschien ook wel een trekhaak?

Nissan en andere merken

Momenteel concentreren we ons op upgrades van de Nissan Leaf en de Nissan e-NV200. Tegelijkertijd ontwikkelen we upgrades voor auto‘s die gebruik maken van de aandrijflijnen van Renault (O.a. Zoe, Kangoo ZE) en Mitsubishi (i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugeot iOns, Peugeot Partner Electric). En nog meer modellen zullen natuurlijk volgen. Houd onze website in de gaten of volg ons op social media.

Ervaren ingenieurs

MUXSAN is opgericht in 2018. De kennis en ervaring van het bedrijf met elektrische voertuigen en elektrotechniek gaat veel verder terug.

Medeoprichter Emile Nijssen (alias MUX) is ir. elektrotechniek, met een specialisatie in Hoog-Vermogen-elektronica. Zijn afstudeerscriptie had high step-up dc-dc omvormers voor batterijen als onderwerp, en hij werkte twee jaar samen met het Formula Zero Team Delft — een raceteam voor waterstof-aangedreven voertuigen. De volgende 10 jaar maakte hij allerlei elektronische ontwerpen om energie- en omzettingsverliezen te beperken. Hieruit zijn een paar PC's ontstaan die uniek zijn in hun zuinigheid. Je kan er van alles over lezen in een groot aantal blogposts van zijn hand, bijvoorbeeld: 5.9 watts: The world’s most efficient high-end computer

Medeoprichter Sjaak Bloemberg is afgestudeerd als ir. Industrieel Ontwerpen, ook in Delft. Hij heeft bij Innosys BV Delft meer dan 70 brandstof-aangedreven auto‘s 100% elektrisch gemaakt. Bovendien is hij zeer ervaren met vervaardiging, met name met behulp van composiet-materialen en frezen. Zijn aandacht voor kwaliteit en maakbaarheid van alle onderdelen van onze produkten is uniek.

Bergschenhoek

Wanneer je een van onze producten aanschaft, moet deze geïnstalleerd worden in de auto. Dit kunnen we alleen in onze werkplaats in Bergschenhoek doen. Het is dus nodig dat je jouw auto zelf naar Bergschenhoek brengt en na afloop weer ophaalt. Wij streven ernaar om de extender in één dag te installeren. We adviseren echter rekening te houden met een installatietijd van 2 dagen. Het kan dus gebeuren dat u uw auto meerdere dagen kwijt bent.

Kijk vooral even rond!

Als je upgrades van ons wilt kopen, kun je ons mailen op info@muxsan.com of een afspraak maken via de website.